ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Η μίσθωση ενός ακινήτου, είτε μονοκατοικίας, είτε διαμερίσματος, μετατρέπει την ιδιοκτησία σε επιχείρηση, με αποτέλεσμα να μην αρκεί πλέον μια απλή ασφάλεια κατοικίας, αφού από τη νέα αυτή δραστηριότητα προκύπτουν νέοι ασφαλιστικοί κίνδυνοι.

Οι ζημιές που μπορεί να προκαλούνται από τη συχνή εναλλαγή των ενοίκων, την κακή χρήση, δόλο ή κακόβουλες ενέργειες ή από πλημμελή συντήρηση, παράβαση της νομοθεσίας καθώς και η μη τήρηση των υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη μπορεί να εκμηδενίσει το όποιο κέρδος και επιπλέον να εμπλέξει τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή της ενοικιαζόμενης κατοικίας σε περιπέτειες.

Λύνοντας άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν αποκτάτε καλή φήμη και αποφεύγετε κακές κριτικές που παίζουν και τον κύριο ρόλο στην προσέλκυση πελατών.

Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους επισκέπτες να επιλέξουν το κατάλυμά σας, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ασφαλιστική πρόβλεψη που δεν θα τους εμπλέξει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ενδεικτικες καλυψεις και παροχες
Σε ποιους απευθυνεται

Ιδιοκτήτες, ενοικιαστές ή και χρήστες (εκ παραχωρήσεως) κτιρίου, διαμερίσματος, κατοικίας (μόνιμης ή εξοχικής) που ενοικιάζονται για τουριστικούς σκοπούς.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ και TOTAL ADVICE INSURANCE

Η Total Advice Insurance σχεδιάζει μαζί σας και υποστηρίζει ασφαλιστήρια συμβόλαια στα μέτρα σας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας, στο καλύτερο δυνατό κόστος, σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.