ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας ή της μοτοσυκλέτας σας είναι υποχρεωτική από το νόμο για αστική ευθύνη, για ζημιές δηλαδή που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους με υπαιτιότητά σας.

Αρκεί όμως αυτό; Η χρήση των μεταφορικών σας μέσων ακολουθεί πλέον μια φιλοσοφία που έχει να κάνει με τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε. Για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, για τη μετάβαση στη δουλειά, για επαγγελματικά ταξίδια, για εκδρομές, για αναψυχή και διασκέδαση. Αυτό δημιουργεί περισσότερες ανάγκες ασφάλισης πέρα από την τυπική υποχρέωση του νόμου.

Ενδεικτικες καλυψεις και παροχες
Σε ποιους απευθυνεται

Σε κατόχους και οδηγούς ιδιωτικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ TOTAL ADVICE INSURANCE

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Total Advice Insurance εφαρμόζουν μια νέα φιλοσοφία στις ασφαλίσεις οχημάτων με καλύψεις που προστατεύουν συνολικά τον τρόπο ζωής σας και τη σχέση σας με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα.

Mέσα από πλατφόρμα συγκριτικής τιμολόγησης εξασφαλίζουμε για εσάς το οικονομικότερο ασφάλιστρο σε σχέση με τις καλύψεις σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Επίσης, είμαστε δίπλα σας σε περίπτωση ατυχήματος και σας υποστηρίζουμε σε όλη τη διαδικασία της αποζημίωσης.

Συνδυάζοντας ασφάλεια κατοικίας, αυτοκινήτου ή άλλων περιουσιακών στοιχείων εξασφαλίζουμε για εσάς εκπτώσεις στα ασφάλιστρά σας.